Llamarina

Llamarina

Llamarinat janë gjerësisht të përdorura në ndërtim. Ndaj Megatek është siguruar që të sjellë llamarina të ndryshme për t'u përdorur në aplikime të caktuara. Ato vijnë në dimensione dhe pesha të ndryshme dhe mund t'i montoni me bullona, vida, priçina ose me saldim. Këtu do të gjeni gjithçka ju duhet për të kompletuar listën e materialeve të nevojshme për struktura të ndryshme ndërtimi.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved