Kuti çaji

Kuti çaji

Një aksesor elegant dhe funksional për kuzhinën tuaj janë kutitë mbajtëse të çajit, të cilat përdoren për të mbajtur çajra të ndryshëm ose kapsula kafeje, duke ruajtur aromën e tyre. Modele të ndryshme të kutive të çajit, të përshtatshme për ambientet tuaja, mund t’i përzgjidhni lehtësisht në Megatek.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved