Hidroizolues

Hidroizolues

Defektet e ndërtimit dhe prania e hapësirave boshe shpesh herë bën që në ambient të ketë rrjedhje shiu nga çatia ose tarraca. Në Megatek do të gjeni hidroizolues të ndryshëm, përmes së cilave do të mund të zgjidhni njëherë e mirë problemet e rrjedhjes së shiut në hapësirat e brendshme! Ato janë të ndara në hidroizolues dy komponentës dhe monokomponent.

Items 1-28 of 31

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 31

Faqja
për faqe