Pasqyra

Pasqyra

Pasqyrat e trafikut ndihmojnë drejtuesit e mjeteve për të pasur një pamje më të mirë dhe për të qenë në dijeni të trafikun që vjen, i cili mund të jetë më i vështirë për t'u zbuluar për shkak të vizibilitetit të dobët në kushte të caktuara të motit ose në kthesat e mprehta të rrugës. Gjithashtu pasqyrat u japin shoferëve një pamje më të mirë të pasme dhe anësore kur parkojnë në vende më të ngushta.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved