Llac i gatshëm

Llac i gatshëm

Llaçi është një material që përdoret në ndërtimin e muraturave për të mbushur boshllëqet midis tullave dhe blloqeve dhe për t'i ngjitur dhe riparuar ato. Llaçi është një përzierje rëre, çimento ose gëlqere, i përshtatshëm për përdorime me pompë suvatimi dhe ngjitet shumë mirë në tullë dhe strukturë betoni pa aditivë të tjerë lidhës. Në Megatek do të gjeni lloje dhe paketime të ndryshme.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved