Alga dhe Myshqe artificiale

Alga dhe Myshqe artificiale

Siç e shihni kemi menduar për të gjitha! Nëse po mendoni të dekoroni një pjesë të ambientit me gjelbërim, algat dhe myshqet artificiale mund të jenë një shtojcë mjaft interesante dhe do të mund të kompletojnë deri në detaje kompozimin tuaj. Zbuloni në Megatek nuancat dhe përmasat e ndryshme të algave dhe myshqeve artificiale.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved