Kosha mbeturinash

Kosha mbeturinash

Mos neglizhoni aksesorin që duhet të jetë i pranishëm në çdo zyrë - koshin e mbeturinave. Në Megatek jemi kujdesur që të ruajmë një balancë mes materialit dhe stilit. Koshat nuk thithin aromat, janë rezistentë ndaj lagështirës dhe njëkohësisht arrijnë të plotësojnë dekorin e çdo ambienti zyre.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved