Aksesorë udhëtimi

Aksesorë udhëtimi

Të udhëtosh në vende të largëta dhe të eksplorosh vende të reja është diçka që të gjithë e kemi bërë ose të paktën e kemi në listën tonë të dëshirave. Për ti mbajtur sa më të organizuara dhe të sigurta sendet tuaja personale, është e nevojshme të pajiseni me disa aksesorë udhëtimi që i gjeni në Megatek si: çantat për sendet personale, dryn për valixhet e udhëtimit, etiketat për valixhe, mbrojtëset e pashaportave, mini pelës alarm për çantat dhe të tjera.

26 Items

për faqe

26 Items

për faqe