Tuba

Tuba

Një aksesor i domosdoshëm për ndërtimin e sistemeve të vaditjes janë tubat e shpërndarjes së ujit. Në Megatek mund të përzgjidhni tuba për vaditje, me diametër dhe gjatësi të ndryshme, të përshtatshëm për sipërfaqe të ndryshme të lulishteve, kopshteve apo ambienteve të tjera të gjelbra.

Items 1-28 of 62

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 62

Faqja
për faqe