Kosha mbeturinash kuzhine

Kosha mbeturinash kuzhine

Një element i rëndësishëm i mbajtjes së higjienës në ambientin tuaj të kuzhinësh është dhe koshi i mbeturinave. Mbetjet ushqimore nga gatimi shpesh mbajnë aroma të pakëndshme, por me koshat e mbeturinave në Megatek ju mund të eleminoni lehtë erërat falë materialeve cilësore dhe dizajneve praktike me kapak.

24 Items

për faqe

24 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved