Termusë bidon për ujë

Termusë bidon për ujë

Për të mbajtur lëngjet apo ujin e freskët gjatë udhëtimit një zgjidhje e zgjuar janë termusët në formë bidoni në Megatek. Me kapacitet të lartë dhe dizajn inovativ këta termusë për ujin apo lëngjet garantojnë performancë të lartë termike gjatë gjithë ditës.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved