Transena

Transena

Transenat mund t'i përdorni për kufizimin e zonave të caktuara në ambiente të jashtme. Falë lehtësisë për tu transportuar, ato janë një zgjedhje mjaft e mirë për projektet e përkohshme duke zëvëndësuar në këtë mënyrë kufizuesit e ngurtë që mund të dëmtojnë automjetet. Megatek ju ofron transena në përmasa dhe modele të ndryshme.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved