Tulla ndarëse

Tulla ndarëse

Tullat ndarëse janë të përbëra nga një material qeramik që ka strukturën e prodhuar nga fabrika për të bërë një ndarje ambienti. Ju mund të zgjidhni mes përmasave të ndryshme që gjeni në Megatek. Ato janë të përshtatshme për ndërtime në ambiente të jashtme dhe të brendshm dhe për çdo lloj ndërtese: shtëpi, restorant etj.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved