Aksesorë organizimi lavamani

Aksesorë organizimi lavamani

Për të mbajtur të pastër dhe të rregullt hapësirën e lavamanit, mund të përdorni aksesorë organizimi lavamani, nga koleksioni i pajisjeve të kuzhinës në Megatek. Aksesorët e organizimit të lavamanëve përfshijnë pajisje të ndryshme për vendosjen e enëve të lara, për mbajtjen e lugëve dhe pirunjve, etj.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved