Panele rrethimi

Panele rrethimi

Nëse jeni në kërkim të një produkti që mund t'ju zgjidhë lehtësisht punë në rrethimin dhe mbrojtjen e një objekti në oborrin tuaj apo kudo tjetër, zgjidhja më e përshtatshme për këtë janë panelet. Panelet me rrjetë teli të salduara vijnë në një larmi variantesh në Megatek. Për qëllime dekorimi, ju mund të zgjidhni një panel teli prej çeliku të zinkuar.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved