Mokete dhe Linoleume

Mokete dhe Linoleume

Moketet dhe linoleumet janë një zgjedhje e mirë për t'i shtruar në dysheme me hapësira të konsiderueshme dhe për ti dhënë ambienteve një pamje më madhështore. Në Megatek ju ofrojmë ngjyra dhe dizenjo të ndryshme për t'iu përshtatur kërkesave tuaja.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved