Ngjeshës

Ngjeshës

Ngjeshësi është një makinë ngjeshëse e lehtë dhe e lëvizshme që përdor proçesin e dridhjeve për të ngjeshur tokën. Ngjeshësi mund të përdoret për kompaktimin e bazës së një rruge, një prite dhe një ndërtese si dhe mund të përdoret për mbushjen e një tubi gazi, një tub uji dhe kabllo. Ngjeshësit me pllaka janë ideale në kompaktimin e tokave të grimcuara, të tilla si rërë ose zhavorr. Gjithashtu janë të lehta për tu manovruar pranë pengesave dhe në vende të ngushta në punë.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved