Bonboniere

Bonboniere

Për servirjen e bomboneve, karameleve apo gjërave të tjera të qerasjes, si edhe për të shtuar një detaj elegant në tavolinat e dhomës së ndenjjes, mund të përzgjidhni bonboniere të modeleve dhe përmasave të ndryshme, nga koleksioni tepër i veçantë i enëve të kuzhinës në Megatek. Një bonboniere mund të përdoret edhe për servirjen e frutave të thata apo ushqimeve të tjera të vogla në raste festash të ndryshme.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved