Peceta të lagura intime

Peceta të lagura intime

Një tjetër produkt që nuk duhet të mungojë në rutinën e kujdesit intim, janë pecetat e lagura intime. Ato janë ideale për ti mbajtur në çantën tuaj dhe për t'i përdorur në përditshmërinë tuaj kudo që të jeni. Pecetat e lagura që gjeni në Megatek kanë veti antibakteriale, hipoalergjike dhe higjienizuese duke mos shkaktuar kështu asnjë irritim dhe duke i bërë të përshtatshme edhe për lëkura delikate.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved