Shilte dhe Jastekë

Shilte dhe Jastekë

Shiltet ulëse dhe mbështetëse për karriket, janë një element fantastik plotësues për t`ju dhënë më tepër komoditet gjatë qëndrimit në karrike. Janë zgjidhja ideale për t`u vendosur në sipërfaqe druri apo plastike duke i shtuar ngjyra, gjallëri dhe jetë ambientit tuaj.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved