Lopata

Lopata

Lopatat për gërmimin e dheut janë një pajisje kopshtarie mjaft e rëndësishme për realizimin e punimeve të ndryshme në kopshte apo lulishte. Përzgjidhni lopata të modeleve dhe përmasave të ndryshme në Megatek, për të bërë më të lehtë punën në oborrin tuaj.

Items 1-28 of 65

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 65

Faqja
për faqe