Aceton

Aceton

Përmes acetoneve që gjeni në Megatek mund të eleminoni lehtësisht të gjitha llojet e manikyrëve, pa dëmtuar thonjtë dhe kutikulat. Për më tepër këto heqës manikyrësh janë të pasura me multivitamina për t'i bërë thonjtë tuaj të duken të pastër, me shkëlqim natyral dhe të shëndetshëm.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved