Tulla bllok

Tulla bllok

Tullat bllok janë tulla të plota dhe shërbejnë për të mbajtur peshat e ndryshme strukturore të banesave ose ndertesave industriale sipas veçorive të tyre teknike. Materiali i këtyre tullave është qeramik dhe lidhjet ndermjet tyre bëhen me llaç. Ato kanë veti shumë të mira teknike në mbajtje peshe, ndaj forcave goditëse dhe lëvizjeve sizmike. Megatek ju ofron tulla bllok të përmasave të ndryshme, të lehtësuar, termike apo solete.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved