Qymyr dhe Ndezës

Qymyr dhe Ndezës

Ndër aksesorët më të domosdoshëm për barbekjutë me qymyr dhe ato me gaz, mund të përmendim qymyrin dhe ndezësin e zjarrit për barbekju. Tani mund të përzgjidhni ndezës zjarri të modeleve të ndryshme dhe qymyr cilësor për ndezjen e barbekjuve, në Megatek.

Items 1-27 of 34

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 34

Faqja
për faqe