Lapustila

Lapustila

Keni ide kreative në mendje por nuk keni pranë mjetet e duhura? Zgjidhni mes lapustilave të shumtë në Megatek përmes së cilëve mund të krijoni vërtet vizatime dhe dekorime unike. Do të gjeni lapustilat me bazë uji për të vizatuar mbi tekstile, lapustila të qëndrueshëm ndaj ujit dhe pa aromë, me aftësi për tu tharë shpejt.

Items 1-27 of 35

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 35

Faqja
për faqe