Pishuarë

Pishuarë

Në tualetin e meshkujve në biznesit tuaj s’ka si të mungojë një hapësirë e dedikuar me pishuarë. Të quajtur ndryshe urinalë mural, këto pajisje hidrosanitare kaq praktike shfrytëzojnë hapësirat e tualetit në maksimum dhe sigurisht nuk i mbipopullojnë ato. Në Megatek mund të gjeni një gamë të kompletuar të pishuarëve të nevojshëm për tualetin tuaj.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved