Grila veneciane alumini

Grila veneciane alumini

Përmes grilave veneciane prej alumini që gjeni në Megatek, drita transmetohet në nivelin që dëshironi në ambientin tuaj të shtëpisë apo zyrës. Fletët e përkulshme dhe njëkohësisht rezistente ju ofrojnë intimitetin e nevojshëm. Për më tepër mund të pastrohen mjaft lehtë duke i bërë këto grila, shumë praktike për çdo ambient.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved