Prajmer dhe Autonivelant

Prajmer dhe Autonivelant

Prajmeri në bazë të lëngshme ka veti për ta bërë strukturën unifikuese dhe ngjitëse. Atë mund ta aplikoni në të gjitha shtresat e punimit të murit apo tavaneve. Autonivelantet përdoren për të bërë një autonivelim të ambienteve me disnivel 1-4 mm. Ato aplikohen në dysheme dhe janë mjaft efikase në mbushjen e fugave shumë të vogla, si dhe ulin në mënyrë të konsiderueshme koston më montim. Zbuloni në Megatek prajmerat dhe autonivelantët e ndryshëm dhe bëni zgjedhjen e duhur!

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved