Gota letre dhe Aksesorë

Gota letre dhe Aksesorë

Për servirjen e kafes apo pijeve të tjera të nxehta, si edhe për servirjen e produkteve të tjera, në bare kafe, pastiçeri apo restorante, mund të përdoren gota letre dhe aksesorë të tjerë për paketimin e ushqimeve, të cilat e bëjnë shërbimin më praktik dhe të shpejtë. Këto produkte cilësore mund t’i gjeni në Megatek, për përdorim familjar apo përdorim nga bizneset.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved