Mulli kafeje/piperi elektrik

Mulli kafeje/piperi elektrik

S’ka aromë më të këndshme në kuzhinë se sa erëzat apo kafeja e sapo bluar! Nëse në shtëpinë tuaj keni dëshirë të përdorni vetëm erëza dhe kafe të freskët të bluar, por ju mundojnë mullinjtë tradicionalë, këtu mund të gjesh zgjidhje! Mullinjtë elektrikë në Megatek janë mjaft efikasë në bluarjen e imët të çdo kafeje apo erëze!

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved