Videocitofoni

Videocitofoni

Ndryshe nga llojet e tjera të zileve të derës, videocitofonitë ju mundësojnë jo vetëm larjmërimin për vizitorë tek dera, por edhe komunikimin e drejtpërdrejtë me to si dhe shikimin në kohë reale të hapësirës së derës përmes videos. Këtu në megatek mund të gjeni modelin tuaj më të përshtatshëm të videocitofonisë.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved