Ngrohës për akuariume

Ngrohës për akuariume

Për të gjithë ata që kanë pasion akuariumet, dhe i adhurojnë peshqit tropikalë, pajisjet që kemi sjellë në Megatek mundësojnë rritjen e tyre në akuarium falë ngrohjes së ujit në temperaturat specifike që kërkohen për rritjen e peshqve.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved