Rrota

Rrota

Me koleksionin e rrotave që gjeni në Megatek ju vendosni gjithçka në lëvizje! Në varësi të zonës dhe projektit me të cilin jeni duke punuar, mund t'ju duhet të përdorni lloje të veçanta rrotash. Këtu do të gjeni rrota fikse industriale, rrota fikse me frenim industriale, rrota të rrotullueshme me frenim për mobilje, rrota fikse me frenim për mobilje, rrota të rrotullueshme me frenim për karrige si dhe rrota të rrotullueshme për karrige.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved