Mbajtëse pjatash

Mbajtëse pjatash

Askush nuk ka dëshirë të shohë rrëmujë mbi lavapjatë edhe pas larjes së enëve. Enët e sapolara kanë nevojë për një vend të veçantë për t'u tharë dhe mbajtëset e pajatve në Megatek janë zgjedhja e duhur! Falë formave ergonomike dhe materialeve cilësore me të cilat janë ndërtuar, mbajtëset e pjatave këtu në Megatek organizojnë lehtësisht çdo rrëmujë enësh kuzhine!

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved