Rrota fikse me frenim industriale

Rrota fikse me frenim industriale

Rrotat fikse me frenim industriale janë ato lloj rrotash të cilat mund t'i përdorni për pesha të rënda dhe janë për lëvizje në distanca të caktuara në vijë të drejtë lineare. Nuk janë të përshtatshme për t'u përdorur në karroca ose sistem transporti, por vetëm në karroca të parakomanduara nga njeriu. Ato i gjeni në përmasa të ndryshme në Megatek, ku mund të zgjidhni ato që ju nevojiten.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved