Brisqe

Brisqe

Një ndër aksesorët që mund t'ju duhet të ndërroni më shpesh janë brisqet. Modelet që do të gjeni në Megatek, janë të projektuara për një efikasitet maksimal gjatë proçesit të heqjes së mjekrës. Tehet e tyre janë të mprehta dhe të qëndrueshme, me shtresa lubrifikuese që zvogëlojnë acarimin e lëkurës gjatë rruajtjes.

Items 1-28 of 56

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 56

Faqja
për faqe