Mermer

Mermer

Megatek ju ofron alternativa nga më të ndryshmet për të shtruar dyshemenë apo për të veshur muret. Një ndër to është mermeri. Si një material i përbërë nga gurë natyralë, me një sipërfaqe të lëmuar dhe të shndrritshme, mermeri është një zgjedhje e përkryer për të gjithë ju që dëshironi për hapësirat tuaja një atmosferë të këndshme dhe të unike. Mermeri montohet mjaft lehtë me kollë ose llaç çimento.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved