Peceta higjenike intime (Lines)

Peceta higjenike intime (Lines)

Pecetat higjienike intime (Lines) janë të domosdoshme për tu përdorur çdo muaj dhe prandaj ju duhet të zgjidhni më të përshtatshmen për ju. Në Megatek kemi sjellë peceta nga material pambuku hipoalergjik, miqësor me lëkurën duke mos shkaktuar asnjë irritim. Gjithashtu ato sigurojnë një mbrojtje maksimale, duke parandaluar njëkohësisht aromat e pakëndshme.

Items 1-28 of 64

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 64

Faqja
për faqe