Dado me kapuç

Dado me kapuç

Dadot e çelikut ose të inoksit me kapuç përdoren në një larmi aplikimesh si ne upa metalik, bulloneri, vida, dizë. Aplikohet vetëm në raste ku do të jetë e dukshme vizualisht dhe në ato sipërfaqe ku është në kontakt me njeriun për të mos pësuar dëmtime të mëtejshme. Megatek ju ofron dado me kapuç në lloje, diametër dhe paketime të ndryshme, ku mund të zgjidhni ato që ju përshtaten më së tepërmi në varësi të projektit ku po punoni.

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved