Dosje me zarfa

Dosje me zarfa

Nëse keni shumë dokumenta dhe dëshironi ti vendosni në një dosje të vetme për të qëndruar të organizuara dhe të padëmtuara, zgjidhja më e mirë janë dosjet me zarfa që gjeni në Megatek. Përmes zarfave dokumentat do të qëndrojnë të ndara dhe do ta keni të thjeshtë të gjeni shpejt atë që ju duhet.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved