Dekanter qelqi

Dekanter qelqi

Shtoni klas dhe elegancë në ambientet tuaja familjare ose formale, nëpërmjet dekanterëve të qelqit të stileve të ndryshme, që mund të përzgjidhni në Megatek. Dekanterët e qelqit mund të përdoren për pije të ndryshme alkoolike, si vera, rakia, uiski, konjaku apo likeret, në bare dhe restorante.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved