Lodra për plazh

Lodra për plazh

Nëse jeni me fëmijë të vegjël në pushime, ju duhet të gjeni me patjetër një mënyrë të mirë për t’i angazhuar dhe për t’i argëtuar ata gjatë pushimeve verore në plazh. Kovat, lopatat e vogla, spërkatësit e ujit dhe lodrat e tjera për plazh në Megatek janë një mënyrë e mirë për t’i mbajtur ato me orë të tëra të zënë dhe të argëtuar.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved