Sisteme inkaso

Sisteme inkaso

Sistemet inkaso janë elementë të domosdoshëm për montimin e WC-ve me varje. Duke u fshehur në mur ato mundësojnë një pamje minimaliste të WC-së, pa prekur aspak funksionalitetet e saj. Këtu në Megatek mund të gjeni modelet më cilësore të sistemeve inkaso, të prodhuara me teknologji inovative dhe superiore për tualetin tuaj.

25 Items

për faqe

25 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved