Fikëse zjarri

Fikëse zjarri

Cilido qoftë shkaku i një zjarri dhe lëndët e djegura, në Megatek do të gjeni fikëse zjarri të përshtatshme për eleminuar totalisht zjarrin. Ato i gjeni në Megatek me kapacitete të ndryshme dhe mund të zgjidhni mes fikseve të zjarrit pudër ose dioksid karboni. Mos neglizhoni në asnjë mënyrë praninë e një fikëse zjarri në ambientet e brendshme, pasi përmes saj ju mund të shmangni një fatkeqësi.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved