Varëse rrobash dhe Mbajtëse çadrash

Varëse rrobash dhe Mbajtëse çadrash

Varëset e rrobave dhe mbajtëset e çadrave vijnë në Megatek me një kombinim perfekt të funksionales dhe estetikës. Dizajnet e veçanta i bëjnë ato të përkryera për të shtuar një stil unik në ambientin tuaj të zyrës. Në varësi të arredimit që keni në zyrën tuaj, mund të zgjidhni mes materialeve të drurit apo metalike.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved