Kapëse mbulese/ varëse

Kapëse mbulese/ varëse

Kapëset e mbulesave apo pecetave të tavolinës janë një element dekorativ i cili shton elegancë dhe stil në tryezat tuaja. Në Megatek mund të përzgjidhni kapëse mbulese/ varëse dekorative, në materiale, ngjyra apo dizajne të ndryshme, të përshtatshme për përdorim familjar apo professional.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved