Aksesorë furre

Aksesorë furre

Përgatitja e picave apo gatimeve të tjera në furrë kërkon pajisjen me mjetet e duhura, për të lehtësuar procesin e gatimit dhe për të shmangur djegien e duarve. Për kuzhinat tuaja profesionale apo për furrat portative të picave, do të gjeni në Megatek një koleksion të pasur me lopata dhe aksesorë furre, të cilat janë praktike dhe rezistente ndaj përdorimit.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved