Bojëra vaji

Bojëra vaji

Nga qindra lloje, Megatek ka përzgjedhur bojërat më të mira të vajit. Ato janë mjaft praktike për t'i përzier në kanavacë dhe për të krijuar ngjyrën apo nuancën që dëshironi. Të gjitha ngjyrat e bojërave të vajit që gjeni këtu janë formuluar veçmas për të përmirësuar stabilitetin e çdo ngjyre.

Items 1-28 of 94

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 94

Faqja
për faqe