Elemente skelash

Elemente skelash

Skela si një platformë që përdoret për të mbështetur punëtorët dhe materialet gjatë ndërtimit, është e përbërë nga disa elementë kryesorë. Në varësi të përdorimit dhe vendit të punës, juve mund t'ju duhen elemente të ndryshme, të cilat duhet të jenë të përshtatshme për skelën që ju dëshironi. Megatek ka menduar të sjellë një sërë elementësh që mund t'ju vijnë në ndihmë për përdorime të ndryshme si në zona ndërtimi ashtu edhe në riparimet që mund të bëni në shtëpi apo në ambiente të tjera.

Items 1-28 of 39

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 39

Faqja
për faqe