Termometër digjital dhe matës lagështie

Termometër digjital dhe matës lagështie

Për të matur temperaturën dhe nivelin e lagështisë në ambientet tuaja, në shtëpi apo biznese, ju duhen termo-higrometrat digjitalë të cilët matin temperaturën dhe nivelin e lagështisë në kohë reale. Në Megatek do të gjeni modele të ndryshme termometrash nga markat më të njohura.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved